Vásárlói vélemények a SWAT bakancsokról

"Jelenleg Afganisztánban szolgálok, ezt megelőzően két iraki bevetésen is részt vettem. 2007-ben vásároltam egy pár Original Swat Classic bakancsot. Bátran ki merem jelenteni, hogy ez a legjobb bakancs amit valaha hordtam, pedig jó néhány modellel találkoztam pályafutásom során.

Afganisztáni munkám során gyalogos őrjáratokon veszek részt, így a bakancsot én igazán ki tudtam próbálni, és azt kell mondjam minden feltételnek tökéletesen megfelel. Éppen ezért bátran ajánlom mindenkinek, ahogy tettem azt a kollégáimnak is."

Thomas Cofer / USMC / US Army


"Én egy aktív szolgálatot teljesítő katona vagyok a légierőnél, több mint 15 éve. Azóta keresem a tökéletes bakancsot számomra, amelyet nem régen találtam meg, és ez az Original Swat Classic modellje. Messze a legkényelmesebb és legtartósabb bakancs, amit valaha viseltem, ajánlom mindenkinek, használja akár irodai munkához, akár járművezetéshez, akár "éles" bevetéshez."

Major Dan Harding, USAF


"48 éves vagyok, 12 évet szolgáltam az amerikai hadseregben gyalogosként, az elmúlt 12 éveben pedig a Pittsburgh-i Swat alakulat vezetője voltam. Én igazán tudom mennyire fontos a jó bakancs, ezért is hordom az Original Swat termékeit, és ajánlom mindenkinek aki egy kényelmes, tatós bakancsot szeretne hordani."

Teddy W. Anderson, SWAT


"Imádom a bakancsot! Jómagam 7 hónapja használom a CLASSIC típust, ezen idő alatt több mint 300 őrjáraton vettem részt az afganisztáni Kandahar tartományban. Engem is meglepett, hogy milyen kényelmes és tartós viselet."

Foster Brunansk


"A nevem JD Watson, és biztonsági felügyelő vagyok a House of Blues a Mandalay Bay-ben Las Vegasban. Ajándékba kaptam egy pár Original Swat bakancsot. Munkám során nagyon sokat hordom. A testalkatom miatt (130kg) is nagyon fontos a kényelmes, tartós viselet. Amióta ezt a bakancsot hordom sokkal kevésbé fáradok el a múszak végére, és a következő nap is örömmel megyek munkába."

JD Watson, Las Vegas,NV


"Nagy-Britanniában szolgálok tartalékosként az ejtőernyős alakulatnál. Sok taktikai bakancsot kipróbáltam már, de legjobban a SEEK 9000 felelt meg. Könnyű és kényelmes, minden kollégámnak ajánlom."

Richard Lowry