Vásárlási feltételek

A honlapunkon megtalálható bakancsokat megvásárolhatja:

  • személyesen, ha eljön hozzánk (1158 Bp. Késmárk u. 9.) nyitvatartási időben (H-P: 9-15)
  • megrendelheti, weblapunkon keresztül.

Webes rendelés esetén a szállítás postai utánvéttel történik, ahol a szállítás díja a vevőt terheli.

A raktáron lévő termékek szállítási határideje: 1-2 munkanap.

Azon termékek szállítási határideje, amelyek mellett a rendelésre felirat látható: néhány hét is lehet, mivel azok a termékek nincsenek folyamtosan készleten. Természetesen minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, és tájékoztatjuk a várható szállítási időröl.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék sértetlenségét, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa cégünket, hogy a felmerült hibát orvosolni tudjuk A termékeket kizárólag magyarországi címre kézbesítjük. Postafiók címre szállítást nem vállalunk.

 

Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre.
A Lumus Swat Kft kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.